Haluaisimme käyttää sivustollamme evästeitä, kehittääksemme sivustoa sekä seurataksemme kävijöitä. Tietoja käytetään ainostaan meidän toimesta, eikä niitä lähetetä kolmansille osapuolille. Sallitko evästeiden käytön?

MASSATAVARAN KÄSITTELY

Ainutlaatuinen valikoima laadukkaita kuljetinrullia, rumpumoottoreita, rumpuja ja muita komponentteja massatavaran käsittelyyn.

Käyttökohteita ovat esimerkiksi hiili- ja ruskohiilikaivokset, sementtiteollisuus, louhokset, tunnelityöt, voimalaitokset, satamat, suola- ja lannoiteteollisuus, sokerin valmistus, kierrätys ja lajittelu sekä seulonta- ja murskausasemat.



RULMECAN MASSATAVARAKOMPONENTIT

Bulk handling

KAPPALETAVARAN KÄSITTELY

Rulmecan kappaletavarakomponenttien tuotevalikoima kattaa kuljetinrullat, rumpumoottorit, 24V DC-moottorilla varustetut rullat sekä ratkaisut läpivirtausvarastoihin.

Rulmecan kappaletavarakomponentit on kehitetty toimimaan vaativissakin käyttökohteissa, kuten lentokentillä, pakettien käsittelyssä, tuotannon automatisoinnissa ja logistiikassa, jakelukeskuksissa sekä elintarvike- ja juomateollisuuden prosesseissa ja varastoinnissa.

RULMECAN KAPPALETAVARAKOMPONENTIT

unit handling
My Image
My Image
3DDrawings | Bulk & Unit

Download our standard Bulk & Unit catalog drawings in the main 2D and 3D formats in 3DDrawings

Pääkonttori

RULMECA
HOLDING S.p.A
Via A. Toscanini,1
I- 24011 Almè
Bergamo

Rulmeca Oy Suomi

Puhelin: +358 (0)9 2243 5510

Sähköposti: fi(at)rulmeca.com

Copyright © 2023
Rulmeca