Haluaisimme käyttää sivustollamme evästeitä, kehittääksemme sivustoa sekä seurataksemme kävijöitä. Tietoja käytetään ainostaan meidän toimesta, eikä niitä lähetetä kolmansille osapuolille, lisätietoja täältä. Sallitko meille evästeiden käytön?

Huolto ja palvelut

HUOLTO JA PALVELUT

Huolto ja palvelut


Rulmeca pitää huolen siitä, että koko henkilöstön asiantuntijuus on jatkuvasti ajan tasalla. Rulmecan henkilökunta työskentelee yhdessä asiakkaidensa kanssa ja auttaa parhaiden mahdollisten ratkaisujen etsimisessä.

Rulmecan pääkatalogeihin on sisällytetty kattavat tekniset osiot, joiden tarkoitus on helpottaa ja tukea teknisten osastojen työtä ja suunnittelua sopivien tuotteiden löytämisessä. Tekniset osiot sisältävät muun muassa erilaisia laskukaavoja jotka helpottavat oikeiden tuotteiden mitoituksessa ja valinnassa.

Rulmecan tavoite on tarjota asiakkaalle parhaat mahdolliset ratkaisut sekä laadukkaat tuotteet.

Rulmeca-yhtiöillä on rumpumoottoreilleen omat huoltokeskukset ja huoltokumppanit, joiden avulla voidaan taata nopeat huolto- ja korjaustoimenpiteet Rulmecan alkuperäisillä varaosilla. Suomen huoltokumppaniemme yhteystiedot löytyvät ”huolto- ja jälleenmyynti” sivuiltamme. Tanskan Nykøbing Morsissa sijaitsee Rulmecan oma huoltokeskus, jossa on mahdollista valmistaa tiettyjä rumpumoottoreita pikalinjalta.

Rulmeca palvelee asiakkaitaan ympäri maailman. Ota yhteyttä paikalliseen Rulmeca-yhtiöön.

My Image
My Image
3DDrawings | Bulk & Unit

Download our standard Bulk & Unit catalog drawings in the main 2D and 3D formats in 3DDrawings

Pääkonttori

RULMECA
HOLDING S.p.A
Via A. Toscanini,1
I- 24011 Almè
Bergamo

Rulmeca Oy Suomi

Puhelin: +358 (0)9 2243 5510

Sähköposti: fi(at)rulmeca.com

Copyright © 2023
Rulmeca