Kappaletavaran käsittely

Moottoroidut rullat ja komponentit

Moottorirullat ja komponentit kappaletavaran käsittelyyn


Rulmecan moottoroitu RDR-rulla soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin, aina kevyiden ja särkyvien yksiköiden kuljettamisesta keskiraskaiden ja raskaiden kappaleiden kuljettamiseen, vaihtelevilla mutta kuitenkin hallituilla nopeuksilla. RDR-rulla toimii kuljettimen käyttönä, jolloin erillistä käyttölaitetta, käyttöketjua tai kalliita turvalaitteita ei tarvita, sillä moottoroitu rulla itsessään takaa varman ja hiljaisen käytön.

Rulmecan RDR-rulla koostuu sähkömoottorista (24V DC, pienjännite) sekä alennusvaihteesta, jotka yhdessä on asennettu 50 mm halkaisijan vaipan sisään. RDR-rulla on varustettu teräsvaihteisella planeettavaihteistolla. RDR-rulla on luokiteltu turvalliseksi 24V DC-käyttöjännitteen ansiosta. Tämän lisäksi RDR-rulla on äärimmäisen hiljainen, kompakti, tehokas ja kestävä ratkaisu.

Rulmecan RDR-rulla toimitetaan käyttökohteeseen optimoituna, riippuen kuljetettavien kappaleiden ominaisuuksista, kuljetinkokonaisuudesta ja ympäristöolosuhteista. Näin voidaan taata maksimitehokkuus ja -luotettavuus. Oikean moottoroidun rullamallin valinnassa tulee ottaa huomioon kuljetettavan materiaalin paino ja koko sekä kuljetusnopeus. Kuljettimen käyttövoima voidaan siirtää RDR-moottoroidusta rullasta hihnarenkaiden tai käyttöhihnan avulla suoraan kuljetusrulliin.

Rulmeca antaa mielellään lisätietoa oikeanlaisen RDR-rullan, ohjainkortin tai muiden varusteiden valintaan.

Luettelo: ”Rulmeca Drive Roller catalogue Series BL3”, moottoroidut rullat kappaletavaran käsittelyyn (2. painos 01/2019, englanninkielinen, pdf, 48 sivua, 6,1 Mt)

Pääkonttori

RULMECA
HOLDING S.p.A
Via A. Toscanini,1
I- 24011 Almè
Bergamo

Rulmeca Oy Suomi

Puhelin: +358 (0)9 2243 5510

Sähköposti: fi(at)rulmeca.com

Copyright © 2020
Rulmeca