Haluaisimme käyttää sivustollamme evästeitä, kehittääksemme sivustoa sekä seurataksemme kävijöitä. Tietoja käytetään ainostaan meidän toimesta, eikä niitä lähetetä kolmansille osapuolille, lisätietoja täältä. Sallitko meille evästeiden käytön?

Rummut kappaletavaran käsittelyyn

RUMMUT KAPPALETAVARAN KÄSITTELYYNRulmeca rummut ovat elinikäisiä komponentteja hihnakuljettimiin.
Nämä tuotteet on suunniteltu käyttäen hyväksi Rulmecan kokemusta ja tietotaitoa suorituskyvyn, tarkkuuden, teknologian ja kestävyyden suhteen. Vuosien kehitystyö markkinoilla on mahdollistanut, että Rulmeca on voinut saavuttaa korkeimman laatutason näiden tuotteiden valmistuksessa.


Kokemuksemme avulla pystymme räätälöimään tuotteet vastaamaan asiakkaiden tarpeita

Rummut kappaletavaran käsittelyyn


Laadukas teräsvaippa, optimoitu vaipan ulkoiseen koneistukseen. Rumpumme on valmistettu tarkimpien toleranssien mukaan, jotta hihnankeskitysongelmilta vältytään ja äänitaso pysyy matalana.

Rummut kappaletavaran käsittelyyn


Akselitapit*, paras kestävyys ja kulutuksenkesto matalimmalla kokonaispainolla. Pieni keskisäteisheitto ja tarkat toleranssit takaavat Rulmecan huipputeknologian tuotteen valmistuksessa.

Rummut kappaletavaran käsittelyyn


Kutistusliitos: käytetään takaamaan korkein rakenteellinen tarkkuus ** ja kuormituksen jakautuminen kaikkien komponenttien kesken, jokainen komponentti on sovitettu tarkasti yhteen toisen komponentin kanssa.

Rummut kappaletavaran käsittelyyn


Sertifioitu UNI EN ISO 15614 automaattinen hitsaus jossa komponentit esilämmitetään, tämä on Rulmecan huipputeknologiaa hitsauksessa. Tämä prosessi takaa alimman jäännösjännityksen ja hitsattujen komponenttien täydellisen yhteensopivuuden.

Rummut kappaletavaran käsittelyyn


Rulmeca pystyy toimittamaan rummut erilaisilla kumituksilla käyttökohteen vaatimusten mukaan. Kumituksella lisätään pitoa rummun ja hihnan välillä tai pidennetään rummun käyttöikää. Kumitusmateriaaleista voidaan valita sopivin vastaamaan ympäristön haasteisiin, valikoimasta löytyy mm. SBR, neopreeni, polyuretaani, nitriili tai EPDM.


*Standardimateriaalit
(erikoismateriaalit pyynnöstä)
Vaippa: S355JR / Laipat: S355JR / Akselitapit: C40

** Standarditarkkuudet (erikoisemmat pyynnöstä)
Vaippa: Ra 6.3 / Akselitapit (laakerin sovitteen halk.): h7, Ra 0.8 / Keskisäteisheitto : (akseli/akseli ja akseli/vaippa) 0.15 mm


Drive roller catalogue

Esite: ”Pulleys and Rollers”, rummut kappaletavaran käsittelyyn (2. painos 3/2022, englanninkielinen, pdf, 0,9 Mt)

My Image
My Image
3DDrawings | Bulk & Unit

Download our standard Bulk & Unit catalog drawings in the main 2D and 3D formats in 3DDrawings

Pääkonttori

RULMECA
HOLDING S.p.A
Via A. Toscanini,1
I- 24011 Almè
Bergamo

Rulmeca Oy Suomi

Puhelin: +358 (0)9 2243 5510

Sähköposti: fi(at)rulmeca.com

Copyright © 2023
Rulmeca