Haluaisimme käyttää sivustollamme evästeitä, kehittääksemme sivustoa sekä seurataksemme kävijöitä. Tietoja käytetään ainostaan meidän toimesta, eikä niitä lähetetä kolmansille osapuolille, lisätietoja täältä. Sallitko meille evästeiden käytön?

Kuljetinrulla

KULJETINRULLATKuljetinrullat massatavaran käsittelyyn

Rullien osuus hihnakuljettimeen tehdystä kokonaisinvestoinnista on usein merkittävä. Korkealaatuisen rullan valinta takaa pitkän elinkaaren ja sen, että kuljetin toimii ongelmitta ilman keskeytyksiä.

Nykyajan kuljettimien elinkaarta voidaan pidentää ja tehokkuutta lisätä valitsemalla korkealaatuiset kuljetinrullat, jotka on valmistettu huolellisesti valituista materiaaleista. Erityisen tärkeää on päätyjen tehokas tiivistys, jotta laakerit ovat täysin suojattuina. Tästä syystä Rulmeca kiinnittää erityistä huomiota jokaiseen valmistusvaiheeseen; alkukartoituksesta suunnitteluun ja tuotannosta tiukkoihin laboratoriotesteihin, joissa tutkitaan rullan rakennetta ja suorituskykyä.

Valikoimastamme löytyy useita malleja massatavaran käsittelyn tarpeisiin, erilaisille kuormille ja kuljetettaville materiaaleille. Tarkkojen valmistustoleranssien ansiosta rullamme pyörivät herkästi keskiraskailla ja raskailla kuormilla. Tehokkaan suojauksen ansiosta rullat kestävät hyvin ympäristön haasteita, kuten pölyä, likaa, vettä, matalia tai korkeita lämpötiloja.

Maailmalta löytyy lukuisia erilaisia käyttökohteita, joissa on jo vuosien ajan ollut erilaisia Rulmecan kuljetinrullia käytössä – jopa äärimmäisissä olosuhteissa.

Rulmecan kuljetinrullien valmistuksessa noudatetaan tunnettuja kansainvälisiä standardeja: ISO, UNI, DIN, AFNOR, FEM, BS, JIS, SANS ja CEMA.

PSV-sarja

Rulmecan standardikuljetinrulla kaikenlaiseen massatavaran kuljetukseen. Akselin Ø 20-40 mm, vaipan Ø 63-219 mm. Käyttökohteita: kaivokset, louhokset, voimalaitokset, kierrätys, satamat jne.

Kuormauskohdan rullat

Kumikiekoilla varustettuja paluurullia käytetään tyhjän hihnan kannattamiseen. Paluurullat auttavat estämään kuljetettavan materiaalin tarttumista hihnaan, etenkin hihnan keskiosaan.

Kumikiekolliset paluurullat

Kumikiekoilla varustettuja paluurullia käytetään tyhjän hihnan kannattamiseen. Paluurullat auttavat estämään kuljetettavan materiaalin tarttumista hihnaan, etenkin hihnan keskiosaan.

B-kiekollinen
PU-kiekollinen

Spiraalimaisilla kumikiekoilla varustetut paluurullat

Käytetään paluupuolella, hihnan kannattamiseen sekä tarttuvan materiaalin poistamiseen paluupuolelta. Soveltuu käytettäväksi, kun kuljetettava materiaali on tarttuvaa.

Ohjainrullat

Asennetaan pystysuoraan varmistamaan, että hihna ei ohjaudu ulos.

Hihnanohjausrullat

Hihnanohjausrulla korjaa hihnankeskitysongelmat.

MPS-rullat

Taloudellinen rulla keskiraskaaseen käyttöön. Akselin Ø: 15 mm, vaippa: Ø 50-102 mm.

RTL-rullat

RTL-rullat soveltuvat pienen tai kevyen kuorman kuljettamiseen, myös kohtuullisen vaativiin ympäristöoloihin. Akselin Ø: 15 mm, vaippa: Ø 60-89 mm.

DSK-rullat raskaaseen käyttöön

Rulmecan järeät PRECISMECA-kuljetinrullat on suunniteltu raskaaseen käyttöön avolouhoksilla. Rullissa käytetään laakerikokoja 6308-6312. Akselin halkaisija 50-80 mm, vaipan halkaisija 133-219 mm.

Supreme-rullat

HDPE-vaipalla varustetut rullat kaivoksiin ja muihin vaativiin käyttökohteisiin.

TOP-rullat

TOP-rulla on HDPE-rulla kevyeen ja keskiraskaaseen käyttöön: kevyt, kestävä ja ympäristöystävällinen ratkaisu.

Suomenkielinen esite: TOP-rullat

PL-rullat

Korroosiota kestävä PL-rullasarja on suunniteltu syövyttäviä aineita käsitteleville kuljettimille. Akselin Ø: 20 mm, PVC-vaippa Ø: 90-140 mm.

Hiljaiset rullat

Melupäästödirektiivin RL 2000/14/EY mukaan äänitehotasoltaan hiljaiset rullat.

Paluuestinrullat

Paluuestimellä varustettu rulla pysäyttää hihnan ja lisää kuljettimen turvallisuutta.

Komposiittirulla

Rulmecan komposiittirulla on kevyt ja kestävä uutuus tuotevalikoimassamme. Rulla on huomattavasti kevyempi kuin vastaavat teräsrullat tai HDPE-rullat.

My Image
My Image
3DDrawings | Bulk & Unit

Download our standard Bulk & Unit catalog drawings in the main 2D and 3D formats in 3DDrawings

Pääkonttori

RULMECA
HOLDING S.p.A
Via A. Toscanini,1
I- 24011 Almè
Bergamo

Rulmeca Oy Suomi

Puhelin: +358 (0)9 2243 5510

Sähköposti: fi(at)rulmeca.com

Copyright © 2023
Rulmeca