Haluaisimme käyttää sivustollamme evästeitä, kehittääksemme sivustoa sekä seurataksemme kävijöitä. Tietoja käytetään ainostaan meidän toimesta, eikä niitä lähetetä kolmansille osapuolille, lisätietoja täältä. Sallitko meille evästeiden käytön?

Komponenttivarasto

MUUT KOMPONENTIT


Hihnanpuhdistimet
Hihnanpuhdistimien tarpeellisuus osana kuljetinta on nykyään merkittävä, sillä niiden avulla voidaan vähentää huoltotarvetta, varsinkin jos kuljetettava materiaali on märkää tai helposti tarttuvaa. Tämän lisäksi hihnanpuhdistimien avulla voidaan myös parantaa kuljettimen maksimituottavuutta.

Hihnaa voidaan puhdistaa monella eri tavalla. Yleisin käytössä oleva malli on helposti asennettava hihnanpuhdistin, jossa terät on kiinnitetty joustaviin kumikannakkeisiin.

Kuljettimen katteet
Kuljettimeen asennetaan katteet yleensä jos kuljetettava materiaali on suojattava hankalilta sääolosuhteilta. Lisäksi kuljetin on joskus katettava terveys- ja turvamääräysten mukaisesti, jos kuljetettavan materiaalin ominaisuudet esimerkiksi edellyttävät ympäristön suojaamista materiaalin pölyämiseltä ilmaan.

Iskupalkit
Iskupalkit voidaan asentaa kuljettimen lastauskohtaan.

Hihnanpuhdistimet

Hihnanpuhdistimia kovametalliterillä käytetään tehostamaan kuljettimen tehokkuutta ja vähentämään huoltotarvetta.

PU-kaavarit

Katteet

Katteet asennetaan kuljetettavan materiaalin suojaksi sekä pölyävän aineksen leviämisen estämiseksi.

Iskupalkit

Iskupalkkeja käytetään lastauskohdissa estämään hihnan vaurioitumista, pitämään hihna vakaana sekä estämään kuljetettavan materiaalin ylivuotaminen.

My Image
My Image
3DDrawings | Bulk & Unit

Download our standard Bulk & Unit catalog drawings in the main 2D and 3D formats in 3DDrawings

Pääkonttori

RULMECA
HOLDING S.p.A
Via A. Toscanini,1
I- 24011 Almè
Bergamo

Rulmeca Oy Suomi

Puhelin: +358 (0)9 2243 5510

Sähköposti: fi(at)rulmeca.com

Copyright © 2023
Rulmeca