Haluaisimme käyttää sivustollamme evästeitä, kehittääksemme sivustoa sekä seurataksemme kävijöitä. Tietoja käytetään ainostaan meidän toimesta, eikä niitä lähetetä kolmansille osapuolille, lisätietoja täältä. Sallitko meille evästeiden käytön?

Rullat ketjuvetoisiin kuljettimiin

RULLAT KETJUVETOISIIN KULJETTIMIINKetjuvetoisia kuljetinjärjestelmiä käytetään hallittuun materiaalinkuljetukseen. Kuljetettavan lastin määrä ja koko saattaa vaihdella suurestikin, kappaleet voivat olla säännöllisen tai epäsäännöllisen mallisia, kevyitä tai painavia, rosoisia tai särkyviä. Kuljetussuunta voi olla joko vaakatasossa tai kalteva.

Ketjuvetoisia kuljettimia käytetään synkronoimaan automaattisia kuljetinjärjestelmiä. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi kokoonpanopisteiden ja koneellisten järjestelmien sivuasemina. Tavaran eteneminen voi olla jatkuvaa, askeleittain tapahtuvaa tai akkumuloivaa. Ketjuvetoinen kuljetin soveltuu kaikkiin sellaisiin erityisen hallittua materiaalinkuljetusta vaativiin käyttökohteisiin, joihin painovoimainen kuljetinjärjestelmä ei sovellu.

Vetävä rulla, vaipan madallettuun päätyyn hitsattu ketjupyörä

Vetävä rulla, vaipan madallettu pääty varustettu yhdellä (P1C) tai kahdella (P2C) ketjupyörällä. Akselin halkaisija 15-40 mm.

Vetävä rulla vaippaan hitsatulla Korona-ketjupyörällä

Vetävä rulla, yhdellä (1C) tai kahdella (2C) vaippaan hitsatulla koronaketjupyörällä. Akselin halkaisija 10-30 mm.

135

Kuljetinrulla yhdellä (P1C) tai kahdella (P2C) ketjupyörällä. Polyamidi- tai teräsketjupyörä, teräs- tai PVC-vaippa, soveltuu myös elintarvikekäyttöön. Akselin halkaisija 14 mm.

XPS

Vetävä rulla raskaille kuormille, yhdellä (P1C) tai kahdella (P2C) ketjupyörällä. Akselin halkaisija 20 mm. XPS-rullasarja on täysin yhteensopiva 139-sarjan kanssa, taaten saman maksimikantavuuden hieman paremmalla kulutuksen kestolla.

139

Uudet vetävät rullat lavankäsittelyyn!

Vetävät rullat yhdellä (P1C) tai kahdella (P2C) ketjupyörällä, raskaaseen kappaletavaran käsittelyyn. Akselin halkaisija 20 mm.

Vapaasti pyörivä vetävä rulla

Vetävä rulla, joka pyörii yhteen suuntaan, joko myötä- tai vastapäivään. Rullan vaippa voi pyöriä vapaasti kuljetussuunnan mukaisesti riippumatta kuljettimen nopeudesta, jos kuljetettavalla kappaleella on suurempi nopeus kuin kuljettimella. Akselin halkaisija 12 mm.

138 - 138D ja 138R

Akkumuloivat rullat yhdellä (P1C) tai kahdella (P2C) ketjupyörällä, kevyeen ja keskiraskaaseen kappaletavaran käsittelyyn. Polyamidi- tai teräsketjupyörä, teräs- tai PVC-vaippa, soveltuu myös elintarvikekäyttöön. Akselin halkaisija 14 mm.

FDN/FDR

Säädettävissä olevat tupla-akkumuloivat rullat erityisen raskaaseen käyttöön, suurella lastauskapasiteetilla. Akselin halkaisija 15 mm.

My Image
My Image
3DDrawings | Bulk & Unit

Download our standard Bulk & Unit catalog drawings in the main 2D and 3D formats in 3DDrawings

Pääkonttori

RULMECA
HOLDING S.p.A
Via A. Toscanini,1
I- 24011 Almè
Bergamo

Rulmeca Oy Suomi

Puhelin: +358 (0)9 2243 5510

Sähköposti: fi(at)rulmeca.com

Copyright © 2023
Rulmeca