Haluaisimme käyttää sivustollamme evästeitä, kehittääksemme sivustoa sekä seurataksemme kävijöitä. Tietoja käytetään ainostaan meidän toimesta, eikä niitä lähetetä kolmansille osapuolille, lisätietoja täältä. Sallitko meille evästeiden käytön?

Moottoroidut rullat ja komponentit

RULMECA MOOTTORIRULLA (RDR)Rulmecan moottorirulla on teknologisesti edistyksellinen moottoroitu rulla erilaisiin kuljetinjärjestelmiin. RDR-rulla toimii kuljettimen käyttönä, jolloin erillistä käyttölaitetta, käyttöketjua tai kalliita turvalaitteita ei tarvita. Rulla itsessään takaa varman, hiljaisen ja turvallisen käytön.

Rulmecan RDR-rulla koostuu sähkömoottorista (24V DC, pienjännite) sekä alennusvaihteesta, jotka yhdessä on asennettu 50 mm halkaisijan vaipan sisään. Rulla on varustettu teräsvaihteisella planeettavaihteistolla. RDR-rulla on äärimmäisen hiljainen, kompakti, tehokas ja kestävä ratkaisu. Myös työskentelyolosuhteet kuljettimella paranevat, sillä harjaton moottori ei lämpene ja se takaa matalan äänitason. Rullalla on loistava suorituskyky ja se on energiatehokas.

Rulmecan RDR-rulla toimitetaan käyttökohteeseen optimoituna, riippuen kuljetettavien kappaleiden ominaisuuksista, kuljetinkokonaisuudesta ja ympäristöolosuhteista. Näin voidaan taata maksimitehokkuus ja -luotettavuus. Oikean moottoroidun rullamallin valinnassa tulee ottaa huomioon kuljetettavan materiaalin paino ja koko, sekä kuljetusnopeus.
Rulmeca antaa mielellään lisätietoa oikeanlaisen RDR-rullan, ohjainkortin tai muiden varusteiden valintaan.

Moottoroidut rullat ja komponentit


Kuljettimen käyttövoima voidaan siirtää moottorirullasta mm. erilaisten hihnarenkaiden tai ketjun avulla suoraan kuljetinrulliin, moottorirullaa voidaan käyttää myös pienissä hihnakuljettimissa bombeerattuna versiona. Käyttökohteita ovat mm. lentokentät, elintarvike- ja juomateollisuus, varastot ja jakelukeskukset sekä erilaiset valmistuslinjastot.Kontrolliyksiköt
RDR BL3 moottorirullaa voidaan käyttää seuraavasti:
• Rulla voidaan kytkeä suoraan PLC:hen, rullassa on sisäänrakennettu elektroniikka ja suojaukset tätä varten
• Saatavana myös Rulmecan omalla ohjainkortilla, mikä helpottaa rullan kytkemistä järjestelmään
• ZPA-kortti (Zero Pressure Accumulation) on suunniteltu käyttöön, jossa tuotteet eivät koske toisiinsa ja pääse kasaantumaan
• ASI BUS tai IO-Link käyttöliittymät

Moottoroidut rullat ja komponentit
Drive roller catalogue

Luettelo: ”Rulmeca Drive Roller catalogue Series BL3”, moottoroidut rullat kappaletavaran käsittelyyn (3. painos 02/2023, englanninkielinen)

Drive roller catalogue

Lentolehtinen: ”Flyer RDR”, moottoroidut rullat kappaletavaran käsittelyyn (englanninkielinen)

My Image
My Image
3DDrawings | Bulk & Unit

Download our standard Bulk & Unit catalog drawings in the main 2D and 3D formats in 3DDrawings

Pääkonttori

RULMECA
HOLDING S.p.A
Via A. Toscanini,1
I- 24011 Almè
Bergamo

Rulmeca Oy Suomi

Puhelin: +358 (0)9 2243 5510

Sähköposti: fi(at)rulmeca.com

Copyright © 2023
Rulmeca