Haluaisimme käyttää sivustollamme evästeitä, kehittääksemme sivustoa sekä seurataksemme kävijöitä. Tietoja käytetään ainostaan meidän toimesta, eikä niitä lähetetä kolmansille osapuolille, lisätietoja täältä. Sallitko meille evästeiden käytön?

Kappaletavara

Tuotteet

Rulmecan kappaletavarakomponenttien tuotevalikoima kattaa kuljetinrullat, rumpumoottorit, 24V DC-moottorilla varustetut rullat sekä ratkaisut läpivirtausvarastoihin.

Tutustu tästä Rulmecan kappaletavaran käsittelyyn soveltuvien komponenttien tuotevalikoimaan.

Käyttökohteet

Käyttökohteet

Rulmecan kappaletavarakomponentit on kehitelty käytettäväksi vaativissakin käyttökohteissa, kuten pakkausten ja lavojen käsittelyssä, varastoinnissa, elintarvike- ja juomateollisuuden prosesseissa, jakelukeskuksissa, teollisuusautomaatiossa, lentokentillä sekä postin ja paketin käsittelyssä.

Huolto ja palvelut

Huolto ja palvelut

Rulmeca tarjoaa läheisen kumppanuuden ja neuvontapalvelut asiakkailleen parhaiden mahdollisten tuotevalintojen tekemisen tueksi. Rulmeca-yhtiöillä on rumpumoottoreilleen omat huoltokeskukset ja -kumppanit, joiden avulla voidaan taata nopeat huolto- ja korjaustoimenpiteet Rulmecan alkuperäisillä varaosilla.

Henkilökuntamme asiantuntemusta päivitetään jatkuvasti.


Esitteet, katalogit

Tästä kappaletavaratuotteiden esitteisiin.

My Image
My Image
3DDrawings | Bulk & Unit

Download our standard Bulk & Unit catalog drawings in the main 2D and 3D formats in 3DDrawings

Pääkonttori

RULMECA
HOLDING S.p.A
Via A. Toscanini,1
I- 24011 Almè
Bergamo

Rulmeca Oy Suomi

Puhelin: +358 (0)9 2243 5510

Sähköposti: fi(at)rulmeca.com

Copyright © 2023
Rulmeca