Haluaisimme käyttää sivustollamme evästeitä, kehittääksemme sivustoa sekä seurataksemme kävijöitä. Tietoja käytetään ainostaan meidän toimesta, eikä niitä lähetetä kolmansille osapuolille, lisätietoja täältä. Sallitko meille evästeiden käytön?

Rullat painovoimaisiin kuljettimiin

VAPAAT RULLAT PAINOVOIMAISIIN KULJETTIMIINPainovoimainen rullakuljetinjärjestelmä käsittelee laatikoita työntö- tai painovoiman avulla. Rulmecan PVC- tai teräsrullat soveltuvat niin muutaman gramman kuin tonnienkin painoisten yksiköiden kuljettamiseen ja käsittelyyn.

GL

Teräsrulla kevyeen käyttöön, kun tavoitellaan maksimaalista taloudellisuutta. Ei sovellu pölyäviin, kosteisiin tai likaisiin käyttökohteisiin. Saatavana 6-12 mm akselilla.

111

Kuljetinrulla kevyen kappaletavaran kuljettamiseen. Normaaleihin, kosteisiin tai syövyttäviin olosuhteisiin, soveltuu elintarvikkeiden kuljettamiseen. Saatavana teräs- ja PVC-vaipalla sekä 6-12 mm akselilla.

117

Entistä tehokkaampi kuljetinrulla – nyt saatavana myös uudella akselinhalkaisijalla d=17 – malli 117/75

Kuljetinrulla kevyeen, keskiraskaaseen ja raskaaseen kappaletavaran käsittelyyn. Soveltuu sisätiloissa, normaaleissa tai kosteissa olosuhteissa toimiviin kuljettimiin, myös elintarvikkeita tai syövyttäviä aineita kuljettaviin kuljettimiin. Saatavana teräs- ja PVC-vaipalla sekä 8-17 mm akselilla.

Hiljainen 117

Lisätietoa kysyttäessä.

GM

Teräsrulla keskiraskaaseen käyttöön kappaletavaran kuljettamiseen normaaleissa olosuhteissa sisätiloissa. Saatavana akselinhalkaisijoilla 12 mm ja 15 mm.

MPS

Kuljetinrulla keskiraskaaseen ja raskaaseen kappaletavaran käsittelyyn. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Normaalit, pölyävät tai kosteat käyttöympäristöt. Saatavana 15 mm akselilla.

119

Uudet lavarullat lavankäsittelyyn!

Kuljetinrullat raskaaseen kappaletavaran käsittelyyn. Soveltuu sisätiloihin, normaaleihin käyttöolosuhteisiin. Saatavana 20 mm akselilla.

PS

Teräsrulla raskaisiin lavakuljettimiin. Soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Normaaleihin, pölyäviin tai kosteisiin käyttöolosuhteisiin. Saatavana 20 mm – 40 mm akselilla.

Ohjainrullat

Ohjainrullat (asennuskannakkeilla) asennetaan ohjaamaan materiaalin kulkua. Voidaan käyttää myös hihnan ohjaamiseen hihnakäyttöisellä kuljettimella.

My Image
My Image
3DDrawings | Bulk & Unit

Download our standard Bulk & Unit catalog drawings in the main 2D and 3D formats in 3DDrawings

Pääkonttori

RULMECA
HOLDING S.p.A
Via A. Toscanini,1
I- 24011 Almè
Bergamo

Rulmeca Oy Suomi

Puhelin: +358 (0)9 2243 5510

Sähköposti: fi(at)rulmeca.com

Copyright © 2023
Rulmeca