Haluaisimme käyttää sivustollamme evästeitä, kehittääksemme sivustoa sekä seurataksemme kävijöitä. Tietoja käytetään ainostaan meidän toimesta, eikä niitä lähetetä kolmansille osapuolille, lisätietoja täältä. Sallitko meille evästeiden käytön?

Rumpumoottori

RUMPUMOOTTORIT

Rumpumoottorit


Ensimmäinen hihnakuljetinjärjestelmiä varten suunniteltu Rulmeca-rumpumoottori valmistui vuonna 1953.

Rumpumoottori on kompakti, täysin koteloitu ja tehokas käyttölaite, joka toimii vaikeissakin käyttöolosuhteissa. Moottorin rakenne kestää pölyä, vettä, öljyä, rasvaa sekä muita haitallisia aineita. Rumpumoottori on nopea ja yksinkertainen asentaa ja sitä ei tarvitse käytännössä lainkaan huoltaa.

Rulmecan rumpumoottoreita on valmistettu jo yli 60 vuoden kokemuksella, ja siitä on tullut yksi luotettavimmista, tehokkaimmista ja turvallisimmista hihnakuljettimien käyttölaitteista koko maailmassa. Rumpumoottoreita käytetään esimerkiksi kaivoksilla ja kaikenlaisessa massatavarankäsittelyssä ympäri maailman.

Rulmeca-rumpumoottorit valmistetaan IP66/67 suojaluokituksella ja ne noudattavat turvallisuusnormeja ANSI 535.4 ja ISO 3864-2. Rumpumoottoreilla on lisäksi kahden vuoden takuu.

Rulmeca-rumpumoottorit valmistetaan EU:n neuvoston asettamien direktiivien mukaisesti. CE-merkintä on sähkölaitteita koskevan pienjännitedirektiivin 2006/95/EY sekä sähkömagneettisten laitteiden yhteensopivuutta ja siihen liittyviin lisäyksiin koskevan EMC-direktiivin 2004/108/EY mukainen.

My Image
My Image
3DDrawings | Bulk & Unit

Download our standard Bulk & Unit catalog drawings in the main 2D and 3D formats in 3DDrawings

Pääkonttori

RULMECA
HOLDING S.p.A
Via A. Toscanini,1
I- 24011 Almè
Bergamo

Rulmeca Oy Suomi

Puhelin: +358 (0)9 2243 5510

Sähköposti: fi(at)rulmeca.com

Copyright © 2023
Rulmeca